březen 18, 2021

Kousek po kousku

O Jakub Kittler
Kousek po kousku

Bratr, sestra a její muž.

Věříme, že každý z nás má touhu po vytvoření jedinečného domova. A domov tvoří detaily, maličkosti, něco, co milujeme. Chceme ukázat, že příroda zapadne do každého interiéru.


Michael, hlava výroby, bratr Marie

Blázen do dřeva, který si plní sen? To jsem já. Už od mala mě bavilo hrát si s dláty a tvořit, realizovat představu. Jako první velké dílo vznikla vyřezávaná loď, které patří čestné místo na polici. Výběr střední školy byl jasný, studium mi dalo potřebné základy, nicméně praxe je praxe a tak jsem se snažil realizovat vlastní zakázky počínaje od nábytku po dřevěné konstrukce a střechy. V roce 2017 jsem se probojoval se svým projektem Pantograf do celostátního kola SOČ a umístil se na čtvrtém místě. V roce 2019 jsem propadl tvorbě obrazů ze starého dřeva a věřím, že si naše kousky najdou nový domov.

Marie, usměvavá podpora, žena Jakuba

Organizování, projektové řízení a přemýšlení nad celkem? To je moje. Po pár letech zkušeností na pozici projekťáka jsem změnila obor, který mi vyhovuje daleko víc - jsem máma. Klukům vypomáhám ve volných chvílích převážně s texty, konceptem prodeje a celkového přístupu k zákazníkovi. Často mám ten rozhodující hlas, který určí, kterou cestou se vydáme. Všude kolem sebe hledám inspiraci, kterou následně kluci zrealizují a myšlenku zhmotní. Díky práci pro Beskyles mám možnost si na chvíli odpočinout. Můžu si totiž při komunikaci s dalšími dřevorády vyčistit hlavu od každodenních mateřských povinností. Kdo má dítě, rozumí mi :) Jsem ta, která nikdy nezapomene, že láska je.

Jakub, designér, švagr Michaela

Od mala jsem tíhnul k technice. Volný čas školních let zaplňovaly strategické hry ať už venku s kámošema na sídlišti nebo doma na PC. Když je práce nad hlavu a potřebuji změnu, zavřu se do dílny a dobíjím energii. Mám smysl pro detail, preciznost je mé poznávací znamení. S čím nejsem spokojený, to zadavateli nikdy nepředložím. V Beskyles mám na starost veškeré vizuály. Když je potřeba, připojím se k Michaelovi a tvoříme v dílně společně. Beskyles je nejen cesta, jak se realizovat, ale také si jdu díky němu za svým snem. Bydlet na samotě u lesa s mou ženou, dcerou a fenkou Cirillou.

Zanechat komentář